Michele Collucci: "E o sentinţă nedreaptă şi nelegală"

Avocatul italian al Briliantului s-a declarat dezamăgit de decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv, spunînd că nu va întîrzia să atace sentinţa.



"E o sentinţă nedreaptă şi nelegală. Vom face apel în termenul 30 de zile la Tribunalul Federal Elveţian. Asteptăm şi noi ca TAS-ul să ne prezinte motivaţia care a stat la baza acestei decizii", a spus Michele Colluci pentru gsp.ro.Tribunalul Federal Elveţian este instanţa unde se poate judeca decizia TAS pe baza viciului de procedură, adică tot ce a însemnat procesul de judecată. Dacă Mutu va pierde şi procesul de la Tribunalul Federal Elveţian, atunci singura soluţie rămîne instanţa civilă. Decizia de azi nu se va putea pune în practică pînă cînd se va încheia procesul de la Tribunalul Federal Elveţian.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com