Mutu, dator 17 milioane, Dainelli se ţine de glume "Facem 'chetă' ca să-l ajutăm"

Căpitanul echipei Fiorentina, Dario Dainelli, a declarat, vineri, că el şi coechipierii săi încearcă să glumească pe tema deciziei TAS în cazul lui Adrian Mutu şi a precizat, râzând, că jucătorii fac o colectă pentru a-l ajuta pe român, informează firenzeviola.it.


"Încercăm să glumim cu Mutu pentru a destinde atmosfera, de fapt am strâns ceva (n.r. - râzând), facem o colectă.. Vom vedea", a spus Dainelli. "Evident că Adrian nu poate fi foarte fericit", a precizat el.
Preşedintele clubului din Florenţa, Andrea della Valle, a declarat că este alături de Mutu, după decizia TAS, pe care a calificat-o drept exagerată. "Sancţiunea lui Mutu mi se pare exagerată. Este foarte trist şi noi suntem alături de el. Poate dacă Adrian şi Chelsea ar fi discutat situaţia s-ar fi clarificat. Acum el se va apăra în justiţia civilă. În aceste zile ne vom informa pentru a-l proteja, având în vedere că este jucătorul nostru", a spus Della Valle la postul RadioBlu. "O colectă făcută de colegii lui mi se pare o idee bună", a adăugat el în glumă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com