GSP:Mutu convocat

Lucescu a ajuns la un acord cu Fiorentina: "Îl chemăm cu Ungaria, dar dacă veţi considera că nu e refăcut sînt de acord să nu forţăm"


Adrian Mutu va fi convocat pentru meciul amical cu Ungaria, programat la Budapesta pe 12 august. Strategia chemării vedetei de la Fiorentina a fost stabilită în trei, zilele trecute, în cantonamentul violeţilor de la Cortina d'Ampezzo.
Lucescu, Prandelli, Mutu
Lucescu, Prandelli, MutuLa discuţie au luat parte Răzvan Lucescu, Cesare Prandelli şi Adi Mutu. După accidentarea la cot ce l-a ţinut pe tuşă trei luni, vedeta echipei naţionale s-a protejat şi abia de trei zile a intrat la antrenamentele cu mingea. "Nu dorim să îl dăm peste cap, mai ales că recuperarea a fost anevoioasă", a deschis discuţia selecţionerul României. Mutu a fost însă ferm: "Vreau să vin la meciul cu Ungaria, şi aşa am lipsit cu Lituania!".
Gentleman's agreement
Prandelli a venit cu varianta salvatoare: "Adi, e de preferat să nu forţezi, totuşi Fiorentina a investit mult în tine şi e nevoie să fii pe teren. Iar echipa voastră naţională are doar un meci amical. Cel mai bine e ca Mister Lucescu să te convoace şi, în funcţie de cum te simţi, cu cîteva zile înainte stabilim toţi trei dacă poţi merge la Budapesta". Toată lumea a fost de acord.
"Adi e foarte optimist şi gîndeşte pozitiv. Aşa l-am găsit la Cortina d'Ampezzo, mi-a spus că vrea enorm să vină la meciul cu Ungaria"
"Am vorbit mult timp cu Răzvan Lucescu. Este un superantrenor şi sper să facem treabă împreună. Sînt bine şi aş vrea să joc cu Ungaria".Adrian Mutu

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com