Ana-Maria Prodan: "Sunt nemernici cei care-l pun pe Adi să plătească"

Impresara Ana-Maria Prodan nu crede că "Briliantul" va fi nevoit să plătească către Chelsea cele 17 milioane de euro: "Eu zic să aşteptăm ca Adrian să vorbească cu avocaţii lui. Dacă este aşa cum se speculează, Mutu va trebui să plătească până o să moară".



Ana Maria Prodan a spus pentru libertatea.ro că atacantul Fiorentinei este rezistent şi nimic nu-l poate doborî. În plus, "Mutu are peste 30 de ani, mai are timp să muncească".
"Nici nu ştiu de unde să ia atâţia bani", a spus Prodan, crede că la mijloc poate fi şi faptul că Mutu este român: "Au vrut să dea un exemplu şi l-au luat pe Adrian, pentru că este unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii".
Impresara a încheiat pe un ton optimist: "Veţi vedea că Adi nu va păţi nimic".
TAS a respins astăzi apelul făcut de Adrian Mutu împotriva deciziei de a plăti despăgubiri de 17 milioane de euro clubului Chelsea Londra.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com