"Dacă Mutu se lasă de fotbal, Chelsea o să ia praful de pe tobă"

Impresarul Victor Becali este de părere că singura greşeală a atacantului este aceea că n-a ştiut de cine să asculte. Becali îi oferă şi o soluţie fotbalistului român: să se lase de fotbal, pentru a nu mai avea niciun motiv să plătească datoria. Victor Becali consideră că formaţia engleză nu a vrut neapărat să-şi răscumpere prejudiciul, ci doar să creeze un precedent.


"Adrian are partea lui de vină pentru că n-a ştiut cum să procedeze. Agenţii lui nu şi-au făcut treaba cum trebuie, iar el a greşit pentru că a ascultat de ei. Alessandro Moggi n-avea nicio legătură cu Mutu. A vrut doar să câştige de pe urma lui. Cu siguranţă Mutu va plăti pentru că FIFA va presa federaţia italiană, dar dacă Adrian se lasă de fotbal, Chelsea poate să ia praful de pe tobă. Chelsea nu are nevoie de banii lui Mutu, a vrut doar să creeze un precedent.", a declarat Victor Becali la sport.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com