Mutu: "Vreau sa calific nationala la Mondial, numai daca Razvan o sa ma cheme!"

Pe drumuri in aceasta vara, Razvan Lucescu a ajuns sa discute si cu Adrian Mutu - jucatorul Fiorentinei nu a jucat inca nici un minut sub conducerea lui Razvan Lucescu la nationala.


Dupa ce a a asistat la amicalul Craiovei cu Lazio, Lucescu junior a dat o fuga pana in cantonamentul Fiorentinei unde a discutat cu liderul nationalei, Adrian Mutu. Fotbalistul Fiorentinei i-a dat asigurari antrenorului echipei nationalei ca va face tot posibilul ca nationala sa realizeze o minune in aceasta campanie de calificare - sa mearga la Mondialul din Africa de Sud.
"Am vorbit mult timp cu el. Este un super antrenor si sper sa facem treaba buna impreuna. M-am refacut dupa accidentare, sunt bine. Cat despre meciul Ungaria, vrea sa joc, insa sa vad daca ma va chema Razvan", a spus Mutu in exclusivitate pentru www.sport.ro.

1 comentarii:

Anonim 22 iulie 2009 la 18:41  

cum sal nul cheme???????? e cel mai bun fotbalist roman ,in momentul acesta ????????????

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com