Prosport:Prinţ sau cerşetor?

Mutu va afla azi, la ora 12:30, dacă trebuie să-i plătească lui Chelsea 17 milioane de euro ca urmare a faptului că a fost depistat pozitiv cu cocaină în 2004.
Deocamdată, internaţionalul român al Fiorentinei a fost găsit vinovat de stricarea imaginii clubului englez de către Camera FIFA pentru rezolvare a disputelor, care s-a ocupat de judecarea acestui caz, şi s-a decis ca el să plătească o sumă uriaşă drept despăgubiri: 17 milioane de euro. Avocaţii „Briliantului” au atacat imediat această decizie, iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a primit misiunea de a se pronunţa definitiv dacă jucătorul va trebui să plătească această sumă sau decizia va fi anulată.


Nu mai puţin de şase avocaţi, dintre care doi italieni, lucrează pentru Mutu la acest caz şi există destule speranţe ca Adrian să fie absolvit de plata acestor despăgubiri. Faptul că TAS a decis să prelungească până pe 31 iulie luarea deciziei a fost privit de apărătorii românului drept un pas în favoarea sa, pentru că ar reprezenta dovada dorinţei forului de la Lausanne să cunoască foarte bine dosarul şi să ia cea mai corectă hotărâre, care va fi şi definitivă.
Are avere de 13 milioane de euro
Conform Top 300 Capital, averea lui Adrian Mutu se ridică la 12-13 milioane de euro.
Mutu a încasat din contractele de fotbalist peste 10 milioane de euro, dar, de-a lungul timpului, a investit în maşini de lux (Ferrari, Aston Marin, Bentley), vile la Londra şi Ibiza, un iaht, proprietăţi la Miami. Multe dintre afaceri, cluburi de noapte, linii de modă, vinuri, firmă de impresariat, un reality show cu audienţă dezastruoasă şi altele au mers însă prost, fotbalul rămânând principala sursă de venituri.



Nu mai are dureri
Miercuri seară, Fiorentina a fost învinsă cu 3-0 de PSG la meciul de prezentare al formaţiei pregătite de Cesare Prandelli. Mutu, care a jucat până în minutul 61, a mulţumit fanilor pentru atmosfera frumoasă pe care au creat-o şi i-a asigurat că echipa va fi la nivelul maxim înaintea dublei decisive pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. „Am jucat primul meci după patru luni şi după cele două operaţii suferite la umărul şi genunchiul stâng. A fost bine, n-am resimţit nicio durere şi sper să nu mai am nicio problemă de acum înainte”, a spus românul.
2 milioane de euro este salariul lui Mutu la Fiorentina, cu care mai are contract până în vara lui 2012
"Am mare încredere că TAS va judeca în cel mai corect mod cu putinţă acest caz" - Adrian Mutu, atacant Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com