Becali: "Averea lui Mutu, în hîrtii, este de 300-400 de mii. I se pune sechestru pe ele şi cu asta basta!"

Gigi Becali, patronul Stelei, a intervenit în direct la GSP TV pentru a-şi spune părerea despre problemele lui Adrian Mutu, care este silit să plătească 17 milioane de euro lui Chelsea. Finanţatorul din Ghencea a oferit o soluţie pentru situaţia delicată a atacantului:"Va fi suspendat din cupele europene, e o hotărîre clară. Acum vine Chelsea, ia hotărîrea, se duce la FIFA şi roagă ajutorul pentru punerea în aplicare a deciziei. Dacă Mutu nu vine la o conciliere cu Chelsea, să respecte această hotărîre şi să admită că este corectă, va avea probleme.


El nu are banii şi trebuie să ajungă la o înţelegere cu englezii. Nu poate ignora însă decizia! Nu poate da 17 milioane, că el are 2,7 milioane pe an salariu, adică 250.000 pe lună. Din banii ăştia trebuie să plătească o chirie, o pensie alimentară, plus cheltuielile din familie, că are un trai de lux. Comisia poate hotărî ca din salariul lui Mutu să i se ia 200.000 de euro pe lună direct, pentru a se ajunge la o sumă. Între timp, el se duce în tribunalul civil, iar dacă acolo primeşte dreptate, îşi va recupera şi banii! Mutu nu poate pierde averea, că nu are mai nimic pe numele lui, că e băiat deştept. Comisia nu-ţi poate impune să scazi nivelul de trai! Munca lui Mutu de acum va fi luată de Chelsea.Averea lui Mutu în hîrtii este de 300-400 de mii. I se poate pune sechestru pe ele şi cu asta basta!", a explicat Becali la GSP TV.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com