Rijkaard în Fotomac: "Îl vreau pe Mutu"

Galatasaray încearcă să-l ia împrumut un sezon pe atacantul Fiorentinei, noul antrenor olandez considerîndu-l perechea perfectă pentru Baros


Turcii nu renunţă la visul de a-l aduce pe Mutu. După Beşiktaş, ce a oferit Fiorentinei 13 milioane de euro, este rîndul lui Galatasaray să-l tenteze pe român. "Fotomac" a dezvăluit ieri interesul Cim Bom pentru "Briliant", susţinut prin declaraţia noului antrenor Frank Rijkaard: "Îl vreau pe Mutu". Olandezul îl consideră perechea perfectă în ofensivă a cehului Milan Baros.
Acelaşi ziar scrie că "dezamăgit de jocul slab din dubla cu Tobol, Rijkaard a cerut întăriri ca să ajungă cît mai departe în Europa League şi să tragă la titlu. După ce a dat 8 milioane de euro pe ivorianul Kader Keita (Lyon), Galata l-ar împruma pe Mutu, al cărui nume s-a vehiculat mai mereu în ultimii 5-6 ani". Başkanul Adnan Polat încearcă să evite excluderea din Consiliul Director transferîndu-l pe român şi să dea o lovitură de imagine, mizînd pe vînzările de tricouri, abonamente şi bilete. Haldin Ustunel, directorul sportiv şi mîna sa dreaptă, ar merge astăzi să negocieze la Florenţa cu omologul italian, Pantaleo Corvino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com