"Nici Abramovici n-are 17 milioane € cash!"

TAS a respins astăzi apelul lui Adrian Mutu, astfel că atacantul român va trebui să plătească clubului Chelsea 17 milioane de euro. Cristian Sârbu, avocatul "Briliantului", a declarat că această sumă este una colosală, şi nu poate fi plătită decât în rate, şi a subliniat că situaţia fotbalistului este una delicată.

"Mutu ar fi contestat decizia şi dacă ar fi primit o amendă de 500.000 de euro. Nici măcar Abramovici nu are 17 milioane bani gheaţă! Suma nu poate fi plătită decât în rate. Mutu a fost judecat cu exigenţă pentru că este român. Procedurile din tribunalele sportive nu sunt aceleaşi cu cele din tribunalele civile, comerciale etc. Nu se judecă cu aceeaşi unitate de măsură toate cazurile. E curios faptul că Chelsea a avut litigii cu cinci jucători. Mourinho îi urmărea. Curios este că londonezii s-au înţeles cu patru dintre aceşti jucători, mai puţin Mutu! S-au înţeles chiar şi cu Mourinho! Niciunul nu a ajuns la situaţia lui Mutu...", a declarat Cristian Sârbu la Sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com