Gazzetta dello Sport: "LOVITURA pentru Adrian Mutu!"

Pedeapsca care l-ar putea face pe Mutu sa renunte la fotbal face valuri si in presa din Italia! Vezi aici ce scrie presa din Italia despre cazul Mutu!



Jurnalistii de la Gazzetta dello Sport scriu ca atacantul Fiorentinei este condamnat sa platesca 17 milioane de euro in urma scandalului cu droguri de la Chelsea care i-a adus acum 5 ani demiterea de la clubul englez: "Lovitura pentru Adrian Mutu. TAS a respins recursul romanului si Mutu trebuie sa plateasca 17 milioane de euro!" Avocatul Paulo Rodella, care l-a reprezentat pe Adrian Mutu la TAS, a declarat, vineri, inainte de decizia instantei privind respingerea apelului jucatorului roman in cazul Chelsea, ca daca hotararea va fi nefavorabila, fotbalistul va continua actiunile in justitie, informeaza Corriere Fiorentina. "Putem spune ca daca va veni o sentinta nefavorabila, ne vom opune", a precizat Paulo Rodella, citat de firenzeviola.it.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com