Lasă-i să te urască până când le va fi frică de tine!

Recuperat după accidentarea la genunchiul stâng, Adrian Mutu şi-a reluat pregătirile cu Fiorentina. “Briliantul”, care nu a intrat încă în programul complet al echipei lui Cesare Prandelli, se află cu echipa “Viola” în cantonamentul din staţiunea Cortina D’Ampezzo.


După ce, acum câteva luni, şi-a tatuat pe braţ mesajul “Mă aflu printre voi, dar nu sunt unul dintre voi”, atribuit unui personaj din serialul favorit “Lost”, punându- şi în cap fanii Fiorentinei, Adi Mutu şochează din nou. Vedeta naţionalei României şi-a cosmetizat şi reactualizat recent pagina de pe portalul de socializare hi5, schimbându- şi chiar şi mesajul de întâmpinare. “Briliantul” vorbeşte iar criptat: “Let them hate you till they fear you”.
Are 10.000 de prieteni virtuali
Ceea ce ar însemna “Lasă-i să te urască până când le va fi frică de tine”. Maxima, care circula în imperiul roman, e atribuită controversatului împărat Caligula şi e cunoscută sub forma “Lasă-i să urască atâta vreme cât se tem” (Oderint dum metuant - în latină). Pe de altă parte, pagina de pe hi5 a fotbalistulului a atins 100.000 de vizualizări întrun an. Pe portalul de socializare, Adi are un număr impresionant de prieteni virtuali, circa 10.000.
Prandelli încă îl menajează
După ce şi-a petrecut vacanţa cu familia în Republica Dominicană, Mutu a revenit la antrenamentele Fiorentinei. “Viola” efectuează un stagiu de pregătire în staţiunea Cortina D’Ampezzo, fiind cantonată la The Cristallo Palace Hotel & Spa. Jucătorii lui Prandelli au jucat în weekend un amical cu formaţia locală Cortina, de care au trecut cu scorul de 13-0, Mutu nefiind folosit. Pentru Fiorentina, urmează amicalurile cu Belluno (25 iulie) şi cu Paris St. Germain (29 iulie), iar pe 2 august, trupa lui Cesare Prandelli va lua parte la “Dahlia Cup”, un triunghiular la care mai participă Cagliari şi Catania.



«Briliantul» nu are bani pentru Chelsea
Adrian Mutu (30 de ani) a vorbit, ieri, într-o conferinţă de presă, despre obiectivele Fiorentinei în viitorul sezon, dar şi despre mult aşteptata sentinţă a Tribunalului Sportiv de la Lausanne, în cazul recursului înaintat împotriva deciziei FIFA de a plăti despăgubiri de 17.173.990 de euro fostului său club, Chelsea. “Pot să spun că, dacă va trebui să plătesc toată acea sumă, nu ştiu de unde voi lua banii”, a afirmat, râzând, atacantul român. Verdictul TAS va fi anunţat până la sfârşitul acestei luni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com