Gigi Becali: "Nu scria nicăieri că Mutu n-avea voie să se drogheze!"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat decizia TAS în urma căruia Adrian Mutu este obligat să plătească clubului londonez Chelsea să plătească peste 17 milioane de euro.



"Cu alte cuvinte tribunalul sportiv a dat asta. Mutu trebuie să plătească 500.000 pe an încă 3-4 ani cît joacă el fotbal, din salariul lui şi dacă nu sînt mulţumiţi, o să-i dea în judecată pe cale civilă. Nu scria nicăieri că nu are voie să se drogheze! Nu spune nicăieri că n-are voie să facă aşa ceva.
semna un contract în care scria că nu are voie să se drogheze, asta era, dacă nu a scris, asta e. Eu zic că o să plătească. Nu are Mutu 17 milioane niciodată, cîţi bani are el acum. Mai mult de 6 milioane nu are. De ce să-l susţin? În viaţa mea nu o să-i mai dau nici un euro.
Mutu e destul de deştept, o să-l afecteze vreo 4 milioane de euro, adică 2-3 ani cît mai joacă fotbal. Chelsea i-au desfăcut contractul de muncă crezînd că e terminat, dar acum cînd a renăscut sînt invidioşi",
a spus Becali la Realitatea TV.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com