Adrian Mutu a fost convocat pentru amicalul cu Ungaria

Selecţionerul Răzvan Lucescu anunţă astăzi lista stranierilor pentru amicalul cu Ungaria, ultima acţiune a echipei naţionale înaintea meciului din toamnă cu Franţa.
De zece luni nu s-au mai văzut la echipa naţională Mutu şi Chivu, care vor fi reuniţi la amicalul cu Ungaria, de pe 12 august. Din cauza accidentărilor, cele două vedete au venit pe rând la lot în timpul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, însă pentru meciul de la Budapesta figurează amândoi pe lista lui Răzvan Lucescu, listă care va fi făcută publică azi.

Lucescu profită astfel de momentul bun prin care trec ambii jucători. Mutu a jucat săptămâna trecută pentru prima oară după o pauză de patru luni, fiind titular la victoria Fiorentinei cu amatorii de la Belluno, scor 7-0. Înlocuit la pauză, Mutu a reuşit un gol.



Vezi mai jos lista intreaga cu stranierii convocati la amicalul cu Ungaria.





Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com