Mutu si-a revenit dupa accidentare, dar nu joaca cu AC Milan!


Medicii i-au facut din nou un control lui Mutu si au constatat ca starea lui de sanatate s-a imbunatatit. Chiar si asa, "briliantul" nu va juca cu AC Milan.
"Conditiile medicale ale jucatorului Adrian Mutu s-au ameliorat evident in ultimele doua saptamani: articulatia genunchiului nu prezinta niciun edem, chiar si dupa eforturi semnificative si mai presus de toate sportivul este asimptomatic. Cu toate acestea, luand in considerare riscurile si lipsa pregatirii fizice ce este necesara pentru un meci de campionat, Adrian Mutu va fi indisponibil pentru disputa de duminica viitoare impotriva echipei AC Milan", se precizeaza pe site-ul oficial al clubului din Firenze.
Adrian Mutu a fost operat, in 6 aprilie, dupa ce in urma artroscopiei efectuate s-a descoperit ca sufera de o leziune a meniscului extern de la genunchiul stang.
Gruparea Viola precizeaza ca pe langa problemele pe care le are la genunchiul drept, atacantul roman este nevoit sa fie supus si unei interventii de stabilizare la cotul stang, la care a suferit doua leziuni in decursul acestui sezon: "Sportivul roman va fi supus unor interventii chirurgicale de stabilizare la cotul care a fost luxat anterior. Operatia va fi efectuata Florenta in timpul acestei saptamani de catre doctorii Carlo Bufalini si Renzo Angeloni".
Fotbalistul roman a suferit o luxatie la cotul stang, la 11 ianuarie, in meciul pierdut de Fiorentina, scor 1-2, pe teren propriu cu Lecce, in etapa a XVIII-a a campionatului Italiei. Mutu s-a accidentat in minutul 49 al meciului cu Lecce, dupa un duel cu Benussi, si a fost inlocuit cu Osvaldo. Atacantul roman a mai fost accidentat la cotul stang inaintea meciului amical al nationalei Romaniei cu Letonia, disputat la 20 august 2009.
In ultima runda din acest sezon din Serie A, AC Fiorentina va juca, duminica, pe teren propriu, impotriva echipei AC Milan.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com