S-a trezit Zavoranca!!!


In noul numar al revistei Confitential la rubrica "Top 10 "Confidential", un clasament al celor mai recente si importante evenimente" a aparut si Consuelo Mutu.

Intrebata despre faptul ca Consuelo Mutu este ministru pe probleme externe al Republicii Dominicane, Oana Zavoranu a dat un raspuns mai mult decat ipocrit.
"Mi se pare atat de exagerata aceasta discutie eterna despre acest etern cuplu monden. Nu accept sa imi pierd nicio secunda din timpul meu vorbind despre acest personaj. Nu ma interseaza sub nicio forma nici ce face, nici cand isi taie unghile, nici cand se scarpina in ureghi!"

Acum serios ... asta zici ca e dusa cu pluta!!! Dupa ce naiba a mai vrut sa iti dea cu parerea despre Consuelo, dar ea nu isi pierde timpul vorbind despre "acest cuplu etern monden"??? Chiar nu pot sa inteleg. Are o problema "la mansarda" :)).
Dar ce? A interesat pe cineva cand isi pune ea silicoane? Sau cand si le scoate? Incep sa le dau dreptate carcotasiilor ... "cherida" are niste probleme.
Ei ii place sa se certe cu toata lumea! Chiar nu inteleg cu ce o deranjeaza Consuelo! Pana la urma ... Consuelo e ministru, ea ce e???
P.S. Ca sa vedeti ca nu sunt rea ... si ca nu am nimic cu ea, vreau sa va spun ca eu cred ca in cearta cu mama ei, Oana are dreptate. Dar acum ... daca ea are probleme nu trebuie sa se descarte pe alti :)).
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com