Asa vor avocatii sa-l scape pe Mutu

Decizia in cazul dintre Chelsea si fotbalistul roman de la AC Fiorentina a fost amanata de Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru o perioada intre 45 si 60 de zile.


Emotiile lui Adrian Mutu cu privire la disputa pe care o are cu Chelsea au ramas la fel de mari si dupa audierile de joi de la Lausanne, la care el nu a fost insa prezent. Avocatii celor doua tabere, cinci ai londonezilor si sase ai "Briliantului", si-au expus ultimele pledoarii si au prezentat ultimele dovezi in favoarea clientilor. Comisia de analiza a TAS a cerut un termen de deliberare, intre 45 si 60 de zile, considerand ca doar asa va putea fi verificata in mod amanuntit toata documentatia depusa. Surse autorizate sustin ca aparatorii legali ai liderului nationalei Romaniei au considerat amanarea verdictului un semnal pozitiv in favoarea anularii penalitatilor de 17.173.990 de euro dictate in 2008. Avocatii lui Mutu au adoptat o strategie relativ simpla in incercarea de protejare a intereselor jucatorului. Astfel, acestia s-au axat in interventia lor pe faptul ca in toate actiunile intreprinse de Chelsea ar fi existat o premeditare. Conform pledoariei, echipa londoneza ar fi dorit sa scape de Mutu dinainte ca acesta sa fie depistat pozitiv cu cocaina si acest lucru ar fi demonstrat si de desfasurarea ulterioara a evenimentelor: testul a fost efectuat la cererea clubului, neanuntat, la mijloc de saptamana, nu imediat dupa un meci, iar la doar cateva ore de la obtinerea rezultatelor de laborator, Mutu a fost dat afara. Chelsea a cerut despagubiri, iar suma pe care romanul ar trebui sa o achite ar fi un nou record in domeniu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com