Mutu mai stă cel puţin 10 zile!


Deşi iniţial părea că Adrian Mutu va lua loc pe banca de rezerve a Fiorentinei în partida cu Sampdoria, din această duminică, Cesare Prandelli spune că "Briliantul" mai are nevoie de cel puţin 10 zile pentru a se reface complet. Românul urmează să efectueze mai multe teste în urma cărora va afla cu exactitate când va putea reveni pe gazon, însă tehnicianul Fiorentinei nu vrea să rişte nimic şi, indiferent de rezultate, nu îl va include pe Mutu în lot pentru următoarea partidă.
"Sperăm ca Mutu să se poată alătura echipei cât mai curând posibil deoarece pentru noi este un jucător important care şi-a arătat valoare în acest an, în ciuda problemelor fizice pe care le-a avut. Cel puţin pentru următoarele zece zile nu vom putea conta pe el, şi cu siguraţă nu va fi pe bancă la următorul meci. La începutul anului Gilardino şi Mutu era cuplul de atac cel mai prolific din Europa şi eram extrem de fericiţi. Acum că a intervenit acest nefericită accidentare a lui Adrian era extrem de important să avem o contribuţie în plus şi din parte celorlalţi", a declarat Prandelli, conform site-ului violanews.com.


Şefii Fiorentinei caută înlocuitor pentru Mutu » Pleacă românul de la Firenze?

Conducătorii Fiorentinei au început deja să caute întăriri pentru atac, întărind zvonurile conform cărora românul Adrian Mutu va părăsi gruparea toscană la finalul acestui sezon, scrie Gazzetta dello Sport.

"Briliantul" este curtat tot mai insistent de grupările germane Bayern şi Wolfsburg, iar Fiorentina pare tot mai tentată să cedeze, constrînsă şi de problemele financiare.În locul lui Adrian Mutu, şefii "viola" îl doresc pe golgeterul macedonean al lui Lazio, Goran Pandev (25 de ani), despre care spun că s-ar potrivi cel mai bine ca secondant al lui Alberto Gilardino sau pe vîrful lui Cagliari, italianul Alessandro Matri (24 de ani).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com