"Mutu e un jucător excepţional! Nu am eleganţa lui în joc!"

Jucătorul Alberto Gilardino a declarat că deşi în acest sezon este cel mai productiv atacant al formaţiei Fiorentina, cu 18 reuşite, nu se poate spune că în teren este un fotbalist cu eleganţa coechipierului său Adrian Mutu.


"În acest sezon s-a schimbat ceva la mine, mi-am regăsit entuziasmul şi încrederea în forţele proprii. Acest lucru este fundamental pentru un atacant. Mutu îmi spune de fiecare dată că sunt nebun, că reuşesc nişte goluri incredibile. Totuşi, nu am eleganţa în joc pe care o are un jucător excepţional precum Mutu, sunt un alt tip de fotbalist, unul care se mişcă mai mult în careul echipei adverse. Sunt mai degrabă ca Inzaghi sau Toni", a declarat Gilardino, în presa italiană.
În acest sezon din Serie A, Adrian Mutu a reuşit 13 goluri pentru formaţia din Florenţa.

În altă ordine de idei, internaţionalul român Adrian Mutu împreună cu coechipierul său de la Fiorentina, Alberto Santana, au făcut un promo video pentru site-ul oficial al clubului, prin care încearcă să-i determine de fani să vină la stadion la următoarele meciuri, de pe teren propriu, din Serie A. Cei doi fotbalişti, care din cauza unor accidentări nu vor fi prezenţi pe teren la următorul joc, de pe teren propriu, al echipei antrenate de Cesare Prandelli, duminică, cu AC Torino, au declarat că vor fi în tribună pentru a-i încuraja pe jucătorii Fiorentinei.




"Din păcate nu putem fi acolo pe teren, dar vom fi în tribune pentru a ne susţine echipa. La meciul de sâmbăta trecută, cu AS Roma, stadionul a fost splendid, avem nevoie să fie la fiecare joc aşa....", a declarat internaţionalul român pentru violachannel.tv
Adrian Mutu este în recuperare după operaţia la meniscul genunchiului stâng, iar revenirea pe gazon este prevăzută pentru mijlocul lunii mai. Mutu a suferit o intervenţie chirugicală, în 6 aprilie, după ce în urma artroscopiei efectuate s-a descoperit că suferă de o leziune a meniscului extern de la genunchiul stâng
.
sursa


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com