Mutu a aniversat un restaurant!

Adrian Mutu, atacantul român de 30 de ani al Fiorentinei, a participat, marţi, la minipetrecerea organizată de proprietarii restaurantului “La Piazzetta” din Florenţa, care au aniversat 50 de ani de la înfiinţarea localului.


Printre băuturile servite invitaţilor s-a numărat şi vinul lui Adrian Mutu, “Il Dieci”. Site-ul fiorentinanews.com a scris că “Briliantul” a fost binedispus, chiar dacă a aflat că nu poate juca, duminică, contra lui AC Milan, în ultima etapă a campionatului italian. “Mă simt ok, dar nu voi fi pe teren în weekend”, a spus Adrian Mutu. Altfel, Mutu a fost supus, marţi, unor serii de teste medicale, în care s-a observat ca starea sa de sănătate s-a ameliorat după operaţia la genunchiul drept, dar internaţionalul român nu va fi apt pentru jocul cu AC Milan. “Briliantul”, care va rămâne şi în sezonul viitor la Fiorentina, va fi supus şi unei intervenţii de stabilizare la cotul stâng, la care a suferit două leziuni în decursul acestui sezon.
Vezi mai jos poze cu restaurantul “La Piazzetta”


free image hostfree image hostfree image hostfree image host

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com