«Mutu s-a căsătorit cu Prandelli»

Cotidianul Corriere dello Sport pretinde că Adrian Mutu (30 de ani) va rămâne la Florenţa, în ciuda ofertelor sosite pe adresa lui. Motivul acestei decizii? Relaţia excelentă cu antrenorul Cesare Prandelli.
Adrian Mutu nu se va despărţi în vară de Fiorentina. Ziariştii italieni au găsit şi explicaţia faptului că atacantul român de 30 de ani nu s-a arătat interesat de ofertele primite din partea lui Wolfsburg, Bayern München sau Lazio. “Mutu s-a căsătorit cu Prandelli”, a titrat publicaţia amintită, aluzie la relaţia excelentă existentă între fotbalistul român şi antrenorul Cesare Prandelli.


În altă ordine de idei, presa peninsulară pretinde că “Briliantul” are şanse mici să mai joace până la finalul acestui sezon. Operat la genunchiul stâng la începutul lui aprilie, atacantul Fiorentinei nu este încă refăcut sută la sută după intervenţia chirurgicală. “Mutu era un jucător deosebit de important pentru noi. Dar, din păcate, va mai lipsi cel puţin zece zile de pe teren”, a declarat antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com