„Majordomul“ Mutu provoacă scandal

Prezenţa fotbalistului român în campania iniţiată de Ministerul Tineretului şi Sportului a atras reacţii negative din partea organizaţiilor antidrog.


Adrian Mutu provoacă discuţii între Ministerul Tineretului şi Sportului şi organizaţiile antidrog. Deşi de la momentul „Chelsea“, când a fost depistat pozitiv cu cocaină, au trecut aproape 5 ani, Mutu nu reuşeşete să scape de eticheta de „drogat“. Ca urmare, cooptarea fotbalistului în campania iniţiată de MTS, „România în mişcare“, a nemulţumit organizaţiile preocupate de recuperarea persoanelor cu probleme de dependenţă. „Mutu apare alături de eroi ai sportului, cum ar fi Nadia Comăneci, într-un spot publicitar al Guvernului în încercarea de a arăta tinerilor că viaţa lor se poate schimba practicând sport“, spun jurnaliştii de la „Austrian Times“, care amintesc totodată problemele fotbalistului român cu drogurile şi-l citează pe Cătălin Baciu, director al organizaţiei antidrog Teen Challenge.
„Acest mesaj este confuz pentru tineri - el spune: încercaţi drogurile, iar acestea nu vă vor afecta viaţa. Prezenţa lui Adrian Mutu în această campanie este foarte nepotrivită. El nu este un erou şi, cu siguranţă, eu nu aş vrea ca propriul meu copil să-l privească drept exemplu“, spune Baciu în ziarul austriac.
La începutul lunii mai, ministerul condus de Monica Iacob-Ridzi a lansat o campanie tv, intitulată „Lasă-ţi copilul să devină legendă“. „Obezitatea şi un stil de viaţă sedentar sunt unele dintre cele mai mari probleme de sănătate, cu care trebuie să ne luptăm. Iar noi trebuie să începem cu copiii“, susţinea ministrul Tineretului şi Sportului. În cadrul unor spoturi publicitare, Nadia Comăneci, care joacă rolul unui supervizor la supermarket, Ilie Năstase (bucătar), Gheorghe Hagi (zidar), Gabriela Szabo (funcţionară la o circă financiară), Elisabeta Lipă (poştaş), Leonard Doroftei (mecanic auto), Ivan Patzaichin (laborant) şi Adrian Mutu (majordom) vorbesc despre oportunitatea pe care au avut-o atunci când s-au hotărât să aleagă cariera sportivă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com