Zenit vine după Mutu!


Mutu a fost prezent la o întâlnire cu suporterii Fiorentinei la magazinul oficial al clubului şi şi-a exprimat din nou intenţia de a rămâne în capitala Toscanei până la finalul contractului, în 2012. Însă dorinţa românului nu este acceaşi cu cea a conducerii echipei.
„Sunt pe drumul cel bun în ceea ce priveşte refacerea după operaţia la genunchi şi sper să revin pe gazon la ultima partidă din acest sezon, cu Milan, pentru a ne bucura împreună de o nouă calificare în Ligă. Mă simt bine la Fiorentina şi nu intenţionez să plec de aici”, a spus Mutu. Însă, în căutare de bani pentru achiziţii de marcă în vară, directorul sportiv Pantaelo Corvino speră să reuşească acum ceea ce n-a putut vara trecută, adică să-l vândă pe Mutu. Se ştie că primele două echipe ale Germaniei, Bayern şi Wolfsburg, se bat pentru el, însă, azi, la partida cu Sampdoria, vor fi prezenţi pe „Artemio Franchi” oficiali ai grupării Zenit Sankt-Petersburg, pentru a negocia cu Corvino transferul atacantului român. Ruşii vor pune pe masă 13 milioane de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com