MUTU NU MAI E ÎN PLANURILE FIORENTINEI


Toscanii au oferte pentru "tricolor" de la Wolfsburg, Bayern şi Lazio şi vor să-l dea cît încă mai pot cîştiga bani buni pe el.
Vara trecută, Adi Mutu era disperat să plece la Roma. A şi bătut palma cu capitolinii, dar s-a sucit Fiorentina. Acum, tocmai clubul vrea să-l vîndă. Patronii Fiorentinei, fraţii Della Valle, au luat în calcul faptul că "tricolorul", ajuns la 30 de ani, e din ce în ce mai predispus la accidentări şi consideră că ar fi ultima ocazie să cîştige o sumă respectabilă din transferul său.Interes pentru Mutu există. Wolfsburg e gata să intre în negocieri dacă se califică pentru Ligă, ar mai fi Bayern, care însă aşteaptă rezolvarea problemei noului antrenor, iar de ultimă oră e Lazio. Şeful romanilor, Claudio Lotito, l-a şi contactat pe impresarul jucătorului, Alessandro Moggi, pentru a discuta în detaliu.Plecarea lui Mutu ar fi uşurată şi de faptul că, spre deosebire de anul trecut, antrenorul Cesare Prandelli are acum alternative. Cea internă ar fi sîrbul Jovetici, care a dat în sfîrşit satisfacţie deplină pe postul românului. Iar de la Lazio ar putea veni, la schimb, Pandev, Ledesma sau Rocchi, dacă nu cumva directorul sportiv Pantaleo Corvino îl va aduce pe favoritul său, Matri, de la Cagliari.

20 de milioane de euro a oferit Wolfsburg pentru transferul lui Adrian Mutu
7,5 milioane a dat Fiorentina pentru a-l lua pe "tricolor" de la Juventus în 2006
19 meciuri, din 35 posibile, a bifat Mutu pînă acum în acest sezon din Serie A
13 goluri a marcat românul pentru Fiorentina în cursul acestui campionat

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com