Un român i-a mobilat casa lui Mutu, la Torino

Mutu a locuit la Torino în perioada 2005 – 2006, când a jucat la Juventus Torino. În această perioadă, el a locuit într-un apartament situat în Via Vella, pus la dispoziţie de societatea echipei. El şi-a comandat mobilă pe măsură şi a apelat la firma care realizează mobila pentru toţi jucătorii echipei.



Doru Vasile Ungureanu (40 de ani) din Rădăuţi e şeful echipei de muncitori care a realizat mobila pe care au comandat-o Adrian Mutu şi Consuelo, pe vremea când au locuit la Torino. Consuelo a ales mobila şi a supravegheat lucrările.
“Când am mers prima dată la Adrian acasă, a rămas surprins când l-am salutat în româneşte. Nu se aştepta ca printre cei care îi mobilează casa să fie şi români”, spune Doru.
Românul povesteşte despre Adrian că nu a fost un client pretenţios şi i-a plăcut mobila fabricată de el şi de colegii săi.
Ei au făcut o mobilă de sufragerie pe măsura televizorului pe care Adrian şi l-a adus din Anglia şi care valora 60.000 de euro.
Doru lucrează pentru Pavia & Pavia de când a sosit în Italia, cu nouă ani în urmă. În România a construit mobilă şi are şi azi un atelier la Rădăuţi.
Firma italiană Pavia & Pavia e o afacere de familie cu o experienţă în domeniu de peste 100 de ani. Aceasta este specializată în fabricarea mobilei pe măsură, pentru clienţi care îşi permit să cheltuiască minimum 8.000 de euro pentru o canapea.



În două luni, lucrarea a fost gata
Mutu nu este singurul jucător de la Juventus căruia Doru i-a mobilat casa. La această firmă apelează toţi jucătorii echipei. Doru şi cei opt oameni din echipă se ocupă de decorarea întregului apartament, de la mobila pe măsură şi până la perdele.
"În general, fotbaliştii cheltuie în jur de 80.000 de euro pentru decorarea apartamentului. Din momentul în care se face comanda, noi avem două luni la dispoziţie să fie totul pus la punct”.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com