Briliantul si-a construit un imperiu pe langa Florenta

Click! a vizitat în premieră locul în care sunt păstrate sticlele de vin “Dieci di Mutu”. Împreună cu asociatul “Briliantului”, Paoli Filippo am văzut teritoriul în care fotbalistul român este decis să-şi continue afacerea de succes de care se bucură în acest moment.



Este limpede că Adrian Mutu nu mai vrea să plece de la Fiorentina. La echipa din Florenţa a avut cele mai bune evoluţii din cariera de jucător, fiind extrem de iubit în oraş.
Mai mult, afacerile pe care le-a început cu produse care îi poartă numele, nu ar mai merge atât de bine, în cazul în care nu ar evolua la echipa din Toscana. El şi-a clădit un viitor în comunele din apropierea oraşului lui Machiavelli.
La Prato (20 km de Florenţa) se găseşte fabrica de îmbrăcăminte “Souvenir Clubbing”, unde Mutu şi Paoli sunt asociaţi. Atacantul Fiorentinei şi partenerul său de afaceri nu s-au oprit aici. Au scos pe piaţă vinul “Il Dieci”, iar în octombrie 2008 au vândut şi primele sticle de ulei de măsline “Il Dieci”, care se produce la Carmignano.
Investiţiile făcute de Filippo la Carmignano se ridică la suma de trei milioane de euro şi asta pentru că Adrian şi Paoli au decis să facă acolo şi o pensiune turistică. Aceasta este deschisă tuturor celor care vor să găsească un loc liniştit de relaxare într-una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com