17.173.990 de probleme pentru Mutu

Joi, 7 mai, vor avea loc audierile în cazul lui Adrian Mutu la TAS.
Cinci avocaţi din Italia şi Anglia vor pleda pentru Mutu la Lausanne, în încercarea de a-l scăpa pe român de o datorie de peste 17 milioane de euro. Fotbalistul se gândeşte deja cum să facă rost de bani.

Trecutul nu-l lasă pe Mutu să se bucure de un final de carieră liniştit. Fotbalistul de 31 de ani va avea o vară plină de emoţii, în aşteptarea sentinţei Tribunalului Sportiv de la Lausanne (TAS), care va decide dacă va păstra decizia favorabilă lui Chelsea, dată în august 2008 de FIFA. Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul forului mondial a decis atunci ca Mutu, dat afară de Chelsea în 2004 din cauza consumului de cocaină, să plătească grupării londoneze fix 17.173.990 de euro cu titlu de compensaţie.
„Vom cere ca TAS să anuleze decizia FIFA. Mai mult nu pot spune, pentru că ne concentrăm pe audierile de joi. Adrian e reprezentat de o echipă de avocaţi din Italia şi Anglia şi nu va fi prezent la Lausanne. De obicei, după două-trei luni de la audieri se comunică deciziile TAS“, ne-a declarat unul dintre avocaţii lui Mutu, Gianpaolo Monteneri.

Fuga după bani

Surse din anturajul fotbalistului român susţin că decizia TAS, ultima instanţă sportivă la care poate apela Mutu pentru a scăpa de datorie, îi va influenţa acestuia finalul de carieră. Plătit cu 2,2 milioane de euro pe an, Mutu are oferte din Germania, Rusia, dar şi din Ucraina, de la Şahtior Doneţk. În mod normal inferioare din punct de vedere sportiv unui club de Serie A, grupările care îl caută acum pe Mutu îi pot garanta un salariu dublu faţă de cel de la Fiorentina. Un detaliu extrem de important dacă Mutu pierde lupta sa cu Chelsea şi unul care îl poate determina pe fotbalist să plece din Serie A în această vară.



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com