Aici lucrează Consuelo

Libertatea a vizitat, la Roma, locul de muncă al soţiei lui Adrian Mutu. Ea e ministru pe probleme externe al Republicii Dominicane pe lângă Vatican.

Lungotevere Marzio, numărul 3. O zonă situată la câteva minute distanţă de Vatican. La această adresă se află sediul Ambasadei Republicii Dominicane pe lângă Sfântul Scaun. Aici, Consuelo Mutu (32 de ani) e angajată din partea statului dominican pe postul de ministru pe probleme externe.



Pentru a ajunge la sediul reprezentanţei diplomatice a Republicii Dominicane de pe lângă Sfântul Scaun, nu trebuie să faci eforturi prea mari. Lungotevere Marzio este o zonă cunoscută de mai toată lumea, fiind amplasată în apropierea Vaticanului. La etajul întâi al unei clădiri construite în cel mai autentic stil italian se află sediul ambasadei. După câteva secunde de aşteptare, uşa instituţiei se deschide larg, iar una dintre angajate, trecută binişor de prima tinereţe, ne primeşte cu multă amabilitate explicându- ne că doamna Consuelo nu se află la serviciu. “Abia săptămâna viitoare o puteţi găsi. Deocamdată este plecată la Florenţa”, au fost cuvintele angajatei ambasadei, care a ţinut să ne precizeze că inclusiv ambasadorul lipseşte pentru câteva zile.
Ambasadorul este fan Mutu
Chiar dacă destul de oficială în declaraţii, femeia ne-a precizat că soţia “Briliantului” este o persoană foarte apreciată în plan profesional, iar numele soţului ei, fotbalistul român Adrian Mutu, stă pe buzele majorităţii angajaţilor ambasadei. “Suntem foarte mândri că doamna Consuelo are un soţ atât de cunoscut în Italia şi nu numai. Domnul ambasador nu scapă nici un meci al lui Adrian şi ar fi dorit să-l vadă jucând la AS Roma” , a mai spus respectiva angajată.
A fost înaintată în funcţie
Nu cu mult timp în urmă, Consuelo Mutu, initial consul al Republicii Dominicane pe lângă Vatican, a fost înaintată în funcţia de ministru pe probleme externe. Un post extrem de important pentru soţia lui Adrian Mutu, care îşi va intensifica activitatea diplomatică.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com