"Razvan renunta la Mutu daca ii face probleme"


Costel Stănici a dat un interviu pentru Evenimentul Zilei in care a vorbit despre Razvan Lucescu. Asa cum era de asteptat, acesta a fost intrebat despre noul post al lui Razvan, si anume cel de selectioner. Ce nu pot eu sa inteleg, e de ce toti jurnalisti intreaba pe toata lumea, cu o sa se inteleaga Razvan cu Mutu? De parca Mutu ar fi un om cu care nu se poate vorbii.

Aţi fost un fotbalist capricios. Cum vedeţi convieţuirea lui Răzvan cu Mutu?
Răzvan e un tip corect. Îşi respectă meseria. Dacă Mutu îi va face necazuri, va deranja pe cineva dacă Răzvan îl va da afară de la naţională? N-o să renunţe la el din prima. După prima abatere, va sta de vorbă, separat, cu el. De fapt, o să-l ia dinainte, să-i explice ce vrea de la el, de la grup. Sunt sigur că lui Mutu nu-i va merge cu Răzvan, în caz că îi va face probleme. Îl va da afară, dacă nu-l va asculta!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com