Pleacă Prandelli de la Fiorentina? Depinde de Mutu!


Finalul de sezon poate aduce mutări importante pe băncile tehnice ale granzilor din Il Calcio. Juventus, AC Milan, AS Roma şi Fiorentina au fost nominalizate de mass-media din Peninsulă printre grupările care îşi pot schimba componenţa staffului în pauza competiţională.
Dorit atît de Juve, cît şi de Milan sau Roma, antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, pare aproape de o despărţire de Artemio Franchi în cazul în care nu va reuşi să ducă gruparea viola pentru al doilea an consecutiv în grupele UEFA Champions League. Presa italiană de astăzi insistă asupra ipotezei conform căreia tehnicianul va părăsi formaţia toscană în vară dacă Adrian Mutu, unul dintre favoriţii săi, va fi cedat. În ciuda asigurărilor date de oficiali, Fiorentina ar putea să renunţe la serviciile internaţionalului român în cazul în care va primi o ofertă de peste 15 milioane de euro pentru el. Cea mai bună ofertă a fost înaintată pînă acum de liderul din Bundesliga, VFL Wolfsburg, care vrea să aducă nume importante pentru o campanie cît mai reuşită în sezonul viitor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com