Bomba verii! Mutu la Şahtior?


Calificarea în finala Cupei Uefa i-a făcut pe jurnaliştii din Ucraina să viseze. Mass-media din ţara vecină susţine că Rinat Ahmetov este decis ca în vară să-i asigure lui Lucescu un buget cât se poate de consistent pentru transferuri.
Nimic neobişnuit până acum, patronul Şahtiorului cheltuind an de an sume imense pentru a achiziţiona fotbalişti de valoare. De data această, cap de listă pentru un transfer la mineri ar fi Adi Mutu, atacantul de 24 de karate al Fiorentinei.
Această mutare se va realiza, susţine presa ucraineană, în măsura în care vârful lui Prandelli va fi obligat de FIFA să-i plătească lui Chelsea despăgubiri de peste 17 milioane de euro.
În aceste condiţii, salariul pe care Şahtior este gata să-l ofere Briliantului, peste 4 milioane de euri, ar fi suficient de motivant pentru acesta, încât să accepte mutarea.
Fiorentina ar urma să primească în urma acestei tranzacţii aproximativ de 15 milioane de euro.
Banii nu ar fi singurul lucru care l-ar face pe Mutu să accepte o asemenea ofertă. Posibilitatea de a lucra cu tehnicianul Mircea Lucescu, care şi-a prelungit recent contractul cu formaţia din Doneţk, ar cântări, la rândul său.Il Luce are de trecut, sezonul viitor, un prag psihologic: accederea în premieră în primăvara Ligii Campionilor. Pentru realizarea acestui obiectiv, antrenorul i-a cerut patronului transferarea unor fotbalişti cu experienţă, iar Ahmetov e dispus să-i satisfacă tehnicianului toate doleanţele.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com