APĂRARE "BETON"! Şase avocaţi au pledat pentru Mutu la TAS


Audierea care a avut loc joi, la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a dosarului "Adrian Mutu versus Chelsea" a durat cinci ore, cauza fotbalistului român fiind susţinută de şase avocaţi.
Paolo Rodella, Michele Colucci, Giampaolo Monteneri, Guglielmo Verderame, Stephen Sutton şi Vaughan Lowe au pledat pentru Mutu, în timp ce gruparea Chelsea Londra a avut cinci avocaţi.
"Au fost cinci ore de audieri intense. Decizia va fi dată săptămâna viitoare sau poate peste o lună pentru că vorbim de o temă completă şi vastă. Am cerut anularea amenzii. Dacă sunt încrezător? Nu spun nimic, vom vedea...", a declarat avocatul Paolo Rodella.
Avocaţii lui Mutu şi-au bazat apărarea pe faptul că jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină după un control efectuat la mijlocul săptămânii, cerut, spre surpriza generală, chiar de Chelsea, care, la puţine zile după rezultatul analizelor, a reziliat contractul atacantului, astfel că se presupune că englezii au dorit să scape de român.
Joi seară, Mutu a declarat că este liniştit în privinţa audierii de la TAS. "Sunt bine şi sper să fie şi mai bine: acum sunt deja cinci ani de când există această poveste....".
Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a examinat, joi, litigiul dintre atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, şi clubul Chelsea Londra, care solicită jucătorului român 17 milioane de euro pentru că a fost depistat pozitiv cu cocaină. Internaţionalul român Adrian Mutu a depus, în octombrie 2008, un memoriu la TAS prin care contestă decizia FIFA de a-l obliga să plătească despăgubiri clubului Chelsea.
Camera pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA a decis, la 7 mai 2008, că Mutu trebuie să plătească fostului său club, Chelsea, despăgubiri în valoare de 17.173.990 de euro, pentru încălcarea contractului, iar internaţionalul român a cerut TAS să anuleze decizia FIFA şi să decidă că de fapt nu trebuie plătită nicio compensaţie.
Chelsea l-a achiziţionat, în vara anului 2003, pe Adrian Mutu de la AC Parma contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping. Mutu a fost suspendat şapte luni de Federaţia Engleză (FA) pentru consum de cocaină. Clubul englez susţine că, prin comportamentul său, Adrian Mutu a provocat grupării o pierdere de 13 milioane de lire sterline.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com