Hernan Crespo va evolua la Fiorentina din sezonul viitor. Pleacă Mutu?


Atacantul argentinianHernan Crespo va fi liber de contract la finalul sezonului, iar jucătorul s-a înţeles în privinţa transferului la gruparea la care evoluează şi Adrian Mutu, Fiorentina, potrivit Gazzetta dello Sport.
Crespo este legitimat în prezent la Internazionale Milano şi nu şi-a mai prelungit înţelegerea, care expiră luna viitoare. Presa italiană scrie că jucătorul, care are 33 de ani, a ajuns la un acord cu oficialii Fiorentinei şi va semna un contract valabil pentru următoarele două sezoane.Argentinianul a mai fost dorit la formaţia din Florenţa, dar atunci a fost transferat de Parma. El a evoluat doar în câteva meciuri sub conducerea lui Mourinho la gruparea de pe San Siro. Atacantul a mai jucat în carieră la echipe precum River Plate, Lazio sau Chelsea. Hernan Crespo va câştiga cel puţin 1,5 milioane de euro pe sezon.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com