Debut fără Mutu?

Răzvan Lucescu şi-ar putea începe mandatul de selecţioner fără vedeta "naţionalei", care are şanse mici să joace cu Lituania, pe 6 iunie, din cauza durerilor de la genunchiul operat.
Răzvan Lucescu a preluat de la Victor Piţurcă nu doar postul de selecţioner, ci şi problemele de lot cu care s-a confruntat acesta în ultimul timp. Noul antrenor este deja îngrijorat de faptul că va trebui să abordeze meciul său de debut pe banca tehnică fără doi "tricolori" foarte importanţi. Pe lîngă portarul Bogdan Lobonţ, indisponibil 6 luni după operaţia la ligamentele genunchiului drept, la meciul cu Lituania, de pe 6 iunie, de la Marijampole, ar putea lipsi şi golgeterul "naţionalei", Adrian Mutu. Revine pe 17 sau 24 mai.
"Am fost informat despre problemele medicale ale lui Adrian Mutu şi, într-adevăr, există posibilitatea ca el să nu poată evolua cu Lituania".RĂZVAN LUCESCU, selecţionerul României
Atacantul Fiorentinei este încă în faza de recuperare după artroscopia la care a fost supus pe 6 aprilie la meniscul genunchiului stîng, iar revenirea pe gazon se tot amînă din cauza durerilor. Iniţial, era vorba ca "Briliantul" să joace pe 10 mai cu Catania, dar termenul indisponibilităţii sale s-a prelungit pînă pe 17 sau pe 24 mai. În cel mai fericit caz ar reintra cu Sampdoria, dacă nu, măcar în penultima etapă din Serie A, cu Lecce. Cum este de aşteptat ca Adrian Mutu să reintre treptat la Fiorentina, federalii sînt conştienţi că decarul nu va fi apt din toate punctele de vedere pentru confruntarea cu Lituania. În aceste condiţii, Mutu va fi menajat pentru a nu risca alte complicaţii.

Va avea statut de vedetăŢinut sub papuc de Victor Piţurcă, Adrian Mutu va fi tratat ca un adevărat star de Răzvan Lucescu."Mutu este un jucător mare, orice echipă are nevoie de el. Mutu va fi foarte important pentru toţi ceilalţi, va fi un exemplu. El ştie că face parte dintr-un grup. Filozofia mea este că înainte de orice trebuie să fie interesele echipei, interesele grupului. Sînt convins că el va înţelege şi mă va ajuta foarte mult", a precizat noul selecţioner la GSP TV."Nu-mi convine cînd se spune că sîntem dependenţi de Chivu şi Mutu", clama Piţurcă. "Genunchiul mă doare îngrozitor, iar pastilele nu-mi sînt de nici un ajutor. Tot ce pot face acum e să fiu atent cu recuperarea" Adrian Mutu, atacant România.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com