Maya e răcită de ziua ei

Maine, fata cea mică a cuplului Adrian şi Consuelo Mutu implineşte un anişor. E o zi in care Adi vrea să uite de toate necazurile din ultima vreme.

“Mai presus de orice e familia”, ne-a mărturisit “Briliantul”, care, măcar pentru 24 de ore, vrea să uite de fotbal, de compromiterea calificării la Campionatul Mondial din 2010 şi de operaţia care l-a scos din circuit de la Fiorentina până la finalul sezonului: “Am încă dureri la piciorul stâng, însă strâng din dinţi. Mâine voi fi un pic mai relaxat şi voi fi foarte fericit! E ziua micuţei Maya, împlineşte un anişor! I-am luat un munte de cadouri: hăinuţe, jucării de pluş şi zdrăngănele”, ne-a mai dezvăluit Adi.

Vor să mai facă un copil
De tortul aniversar şi de adunarea tuturor prietenilor familiei se va ocupa Consuelo. Numai că micuţa Maya este răcită. “Sperăm ca până mâine să se facă bine”, ne-a spus şi Consuelo. “Folosesc mult instalaţia de aer condiţionat şi de aceea Maya are probleme. Dar nu e nimic grav”, a completat Rodica Mutu pentru Libertatea.
Adi are un băieţel, pe Mario (6 ani), din prima căsătorie, cu Alexandra Dinu, şi două fetiţe, Adriana Lea (2 ani) şi Maya Vega (un an), cu actuala soţie, Consuelo. Prietenii cuplului afirmă că Adi şi frumoasa dominicană “lucrează” la un nou “proiect”: încă un bebe!


Adriana, party cu 23 de pici
Rodica Mutu intenţionează să-i facă o surpriză “Briliantului”: “Mâine, vreau să plec la ei, în Italia”. Mama lui Adi spune: “Nu s-au hotărât încă dacă vor face şi un party pentru Maya. În cazul Adrianei a fost simplu. Şi când a împlinit un an, şi când a făcut doi a fost sărbătoare mare, în Republica Dominicană, cu toţi nepoţeii, 23 la număr”.

I-a dăruit o plantaţie de măslini
Adrian Mutu (foto) a făcut o nouă investiţie, pe care o consideră cadoul său special pentru Maya. Alături de asociatul său, Filippo Paoli, “Briliantul” a achiziţionat recent o plantaţie de măslini, în comuna Carmignano, la un sfert de ceas distanţă de mers cu maşina de Florenţa.
Împreună cu Filippo, Adrian Mutu mai este asociat la firma de îmbrăcăminte Souvenir Clubbing şi la cea de vinuri şi ulei de măsline comercializate sub numele de Il Dieci.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com