Consuelo şi-a imprimat buzele pe o colecţie de bijuterii!

'Briliantul' nu-i doar unul! Dacă Adrian Mutu e supranumit astfel pentru calităţile de fotbalist, soţia sa, Consuelo, chiar creează astfel de bijuterii!

Consuelo a absolvit în Republica Dominicană facultatea de design. Iar propunerea prietenei sale Magdalena Ruxandra i-a venit ca o mănuşă, mai ales că soţia fotbalistului naţionalei a mai creat asemenea podoabe pe când locuia în SUA. Iubita unui bancher elveţian, Magdalena a convins-o pe Consuelo să i se alăture în conceperea bijuteriilor pentru colecţia intitulată “Mussero”. “Da, ne-am «imprimat» buzele pe fiecare giuvaer! Ele apar ca detalii pe toate inelele, colierele şi cerceii colecţiei noastre”, a mărturisit Consuelo, care a completat: “Piesele sunt lucrate în Italia, după desene realizate de mine, din pietre preţioase şi semipreţioase, briliante albe şi negre, safire, ametiste, morganite, topaze”.
Colaborează cu prietena ei, Magdalena
Magdalena şi Consuelo se cunosc de mai bine de şapte ani: “Ne-am împrietenit într-o vacanţă la Saint-Tropez. Magdalena e reprezentanta unor firme care se ocupă cu producerea şi distribuţia ceasurilor de lux şi a bijuteriilor”, spune Consuelo.


sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com