Welcome to Miami! Cristi Borcea a avut un invitat surpriză la restaurantul său, "La Vendetta"

 Respins de naşul său, Gigi Becali, care nu a vrut să meargă la Miami de Crăciun, Cristi Borcea a primit vizita lui Mutu şi a soţiei acestuia, Consuelo.  Cei patru s-au distrat la restaurantul lui Borcea, "La Vendetta".



Alina şi Cristi Borcea au petrecut în acest sfârşit de an primul lor Crăciun ca soţ şi soţie. Cei doi nu au venit în ţară, ci au rămas în SUA, la Miami, unde s-au distrat alături de Mutu şi Consuelo. Invitată a fost şi familia Becali, însă patronul Stelei a preferat să stea în România, unde a fost colindat de sute de persoane. Cu ocazia Crăciunului s-a pus şi problema ca Mutu să-şi încheie cariera la Dinamo , dar răspunsul atacantului, care crede că ultima echipă la care va evolua va fi Cesena, nu prea l-a mulţumit pe Borcea.
 Cei patru nu vor fi împreună şi de Revelion. Mutu va pleca în Republica Dominicană, la părinţii soţiei lui, iarCristi Borcea şi Alina vor sărbători Anul Nou tot la Miami, alături de câţiva prieteni români. Iar petrecerea va fi de două ori mai frumoasă pentru dinamovist, datorită faptului că se simte mult mai bine şi nu mai este nevoit să stea în spital. "Am atâtea cunoştinţe la Miami… Am trimis şi la el la spital vreo patru. L-am verificat eu mai bine ca DNA-ul. A fost bolnav rău de tot. Cred că i-au schimbat sângele de trei-patru ori până acum", a spus Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com