Mutu, prizonier între fundaşii lui Juventus

Din cauza tacticii ultradefensive a Cesenei, Adrian Mutu (32 de ani) a fost invizibil în meciul de ieri cu Juventus. Atacantul român a părut rătăcit printre apărătorii torinezilor, care au stat în permanenţă cu ochii pe el.



Strălucitor în urmă cu o săptămână, când o învinsese de unul singur pe Genoa, marcând ambele goluri ale întâlnirii, “Briliantul” a fost mut contra lui Juventus. Cesena a încercat să anuleze handicapul valoric cu o apărare supraaglomerată, lăsându-l în avanposturi
doar pe Adrian Mutu. Atacantul român s-a zbătut să ţină cât mai mult de minge, dar a fost anihilat uşor de puternicii fundaşi ai gazdelor.


Nu a tras nici măcar un şut!


Singura acţiune care l-a evidenţiat a fost un fault destul de dur comis în prima repriză, pentru care “Briliantul” putea primi un avertisment. În rest, Adrian Mutu a fost zero: nu a tras nici măcar o dată spre poarta apărată de Buffon, cel pe care nu reuşise să-l învingă din penalty la Euro 2008. Cesena a rezistat eroic până în minutul 72, când Marchisio a deschis scorul, şi s-a recunoscut definitiv învinsă după penalty-ul transformat de Vidal (83). Echipa lui Mutu a evoluat în ultimele zece minute în inferioritate numerică, după eliminarea portarului Antonioli. Etapa viitoare, Cesena va întâlni Palermo, în deplasare.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com