Mutu marchează şi dansează

«Briliantul» a înscris golul victoriei Cesenei şi a celebrat pe melodia «Ai Se Eu Te Pego»




Adi Mutu este din nou „Briliant" în Serie A. Fotbalistul în vârstă de 32 ani a marcat pentru Cesena în victoria de la Palermo şi a ajuns la doar un pas de o mare performanţă: mai are nevoie de un singur gol pentru a ajunge la cota 100 în campionatul italian.

Mutu a înscris unicul gol al victoriei Cesenei de la Palermo, cu o frumoasă lovitură de cap în urma unui corner.

Dar nu execuţia „Briliantului" i-a uimit pe spectatori, ci sărbătorirea reuşitei. Atacantul român şi-a strâns coechipierii în jurul său şi a început să danseze, imitând coregrafia de la „Ai Se Eu Te Pego", cântată de un interpret brazilian pe nume Michel Telo.

Melodia care i-a înnebunit pe fotbalişti

Dansul pe care l-a făcut Mutu sâmbătă a fost imitat prima oară printre fotbalişti de Neymar. Vedeta braziliană are chiar un clip filmat în vestiar când se mişcă pe acordurile melodiei lui Michel Telo.

„Vai, dacă te prind..", după cum sună adaptarea în română, l-a cucerit şi pe Cristiano Ronaldo. Pe lângă el, Marcelo, Robinho, Pato sau Boateng au imitat şi ei coregrafia lui Telo.

Refrenul melodiei

Vai dacă te prind
Vai, vai dacă te prind.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com