Adrian Mutu apare în dosarul vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa

Adrian Mutu apare în dosarul vrăjitoarelor Vanessa si Melissa. Se pare că acesta le-a cerut ajutorul pentru cariera sa. La dosar apar mai multe SMS-uri trimise de fotbalist celor două vrăjitoare.



Pentru a-şi atrage clienţii, vrajitoarele le spuneau că îi pot ajuta să facă performanţă în carieră. Aşa s-a întâmplat şi cu fotbalistul Adrian Mutu. Aceasta a fost supus unui ritual după care vrăjitoarea a încercat să pună mâna pe banii lui.

Discuţiile purtate prin sms între fotbalist şi vrăjitoare arată felul în care acestea încercau să îl convingă pe fotbalist că îi pot ajuta cariera. Unele dintre sms-urile schimbate de Mutu şi vrăjitoarea Vanessa şi aflate la dosar sună astfel:

VANESSA: Nu ai reuşit să îmi trimiţi lucrurile alea.
MUTU: Nu am avut cu cine.
VANESSA: Da, păcat aş fi putut face multe în seara asta.
MUTU: Ştiu...încearcă să faci oricum.
VANESSA: Da..o să încerc oricum. Săptamâna viitoare trebuie să ne vedem. Nu doar că lucrurile alea nu e bine să rămână legate eu trebuie să le dezleg, ci şi pentru viitorul tău. Patru ani nu sunt puţini. Cam atât mai ai tu de jucat aşa, în forţă.
MUTU: Ok, ne auzim luni.
VANESSA: Ok, vorbim luni seara. Noapte bună.

Cele două vrăjitoare au fost eliberate în această seară din arest. Ele sunt acuzate că ar fi înşelat zeci de vedete, oameni de afaceri, sportivi şi politicieni. Pentru a-şi rezolva problemele oamenii au plătit sute de mii de euro. Au cotizat însă şi cu maşini de lux sau chiar case.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com