Mutu ii transmite lui Gigi ca a dat afara de la Steaua un super jucator: "E mai talentat decat eram eu la varsta lui!"


Mutu spune ca Steaua a pierdut un jucator de mare perspectiva. Florentin Matei este vazut ca o mare speranta pentru viitorul Cesenei.


 Mutu ii transmite lui Gigi ca a dat afara de la Steaua un super jucator: "E mai talentat decat eram eu la varsta lui!"
Mutu si-a luat in serios rolul de lider la Cesena. Capitanul nationalei spune ca are alaturi de el doi romani de mare perspectiva. Unul dintre ei, Florentin Matei, este un fost junior al Stelei, cedat foarte usor de Gigi Becali.
"Si la Firenze am fost un lider, aici la Cesena este cam acelasi lucru, am aceeasi responsabilitate. Sper ca in doi ani sa ducem Cesena in Europa League. Nu sunt taticul lui Stefan Popescu si Florentin Matei, ci fratele lor mai mare."

"Sunt doi jucatori foarte talentati, Popescu deja face parte din lotul echipei mare, lucru foarte important. Florentin Matei este mai firav decat eram eu la aceeasi varsta, insa mai talentat decat mine".
"Nu m-a surprins ca Torje a facut pasul catre Italia, calitatile lui sunt potrivite pentru Serie A. Trebuie sa aiba rabdare, pentru ca e mai greu sa mentii ritmul. Sper sa reuseasca, e un baiat foarte bun", a spus Mutu la gsptv.
Vezi mai jos filmuletul cu toate declaratiile date de Adrian Mutu!!!


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com