Mutu l-a scos din sarite pe marele Maldini. Italianul l-a injurat!

Fostul selectioner al Italiei, Marcello Lippi, a povestit un episod petrecut in urma cu aproape 12 ani, in care marele Paolo Maldini a fost scos din sarite de Adrian Mutu
Incidentul povestit de Lippi intr-un interviu acordat pentru Corriere dello Sport a avut loc la inceputul anului 2000, cand Mutu era doar un pusti in cautarea gloriei in Italia.




Aflat la debutul pentru Inter Milano, "Briliantul" a fost introdus pe parcurs, insa a reusit sa inscrie un gol ce s-a dovedit a fi extrem de important, deoarece echipa sa s-a impus cu 3-2.

Pe langa gol, Mutu a reusit sa il enerveze la culme si pe marele Paolo Maldini, fundasul de fier al Milanului, care a avut o reactie dura la finalul meciului.

"Mutu a debutat sub comanda mea intr-un derbi din Cupa Italiei pe care l-am castigat cu 3-2, in care a si marcat. In plus, s-a certat si cu Maldini. Atat de mult incat la final Paolo a venit la mine si mi-a zis 'Mister, cine p*** mea e asta? Dar are caracter!'", a povestit Marcello Lippi.

Dupa acel meci, Mutu nu a facut insa prea multi purici la Inter Milano. El a mai disputat zece meciuri in Serie A fara sa inscrie vreun gol si a fost cedat la Verona.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com