Adrian Mutu după golul cu Palermo: "Sînt mulţumit, am început să ne revenim"

Atacantul Adrian Mutu a afirmat că echipaCesena se află pe drumul cel bun şi s-a declarat mulţumit de faptul că a reuşit câştigarea de puncte în deplasare, în meciul cu Palermo, în care românul a marcat golul victoriei.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI MUTU!


"Eu fac ceea ce îmi reuşeşte cel mai bine: joc fotbal. Sunt mulţumit, suntem pe drumul cel bun, am luat puncte şi în deplasare. Cred că noul antrenor a schimbat mentalitatea, acum totul e diferit şi merge bine. Cu Inter va fi un meci dificil, vor veni aici să câştige", a declarat Adrian Mutu.

Preşedintele clubului Cesena, Igor Campedelli, a declarat că Mutu a demonstrat că are voinţă şi a apreciat că din punct de vedere tehnic e "capabil de orice".

Atacantul Adrian Mutu a înscris golul victoriei în partida câştigată de echipa sa, Cesena, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Palermo, în etapa a XVI-a a campionatului Italiei. Mutu, care a evoluat până în minutul 79, a marcat în minutul 63.
Palermo a rămas în inferioritate numerică, în minutul 64, când a fost eliminat Munoz.

Sursă: Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com