Mutu pus la zid de italieni după Atalanta - Cesena 4-1: "INEXISTENT!"

Agenţia Datasport a notat, după partida Atalanta Bergamo - Cesena, scor 4-1, din campionatul Italiei, în care atacantul Adrian Mutu a fost titular la oaspeţi, că românul a fost "inexistent" în acest joc, deşi a evoluat până aproape de final.



"Mutu inexistent. La începutul jocului părea să fie seara sa, dar situaţia s-a schimbat odată cu trecerea minutelor. El a ieşit în evidenţă doar la acel fault pentru care a primit doar un cartonaş galben", menţionează Datasport, care l-a notat pe Mutu cu 4.

Dottorcalcio.info scrie că vârsta nu i-a afectat lui Mutu capacitatea de a juca bine. "La Bergamo Mutu a încercat să lovească un adversar cu cotul. Vârsta nu i-a afectat picioarele de clasă, dar nici nu i-a schimbat capul de prea multe ori scăpat de sub control. Irecuperabil", adaugă sursa citată.

Echipa Cesena, cu atacantul Adrian Mutu pe teren 88 de minute, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-1), de formaţia Atalanta Bergamo, în cadrul unei restanţe din prima etapă a campionatului Italiei, informează Gazzetta dello Sport.


Golurile gazdelor au fost marcate de Denis '17 (penalti), Marilungo '18, '44 şi Peluso '71, în timp ce pentru Cesena a înscris Candreva '12. Mutu a fost schimbat în minutul 88, cu Arrigoni. Atacantul român a primit un cartonaş galben în minutul 78.

Sursă: Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com