Libertatea: Vrăjitoarea Vanessa a vrut să-l "facă" pe Mutu de 50.000 de euro

Vrăjitoare cu nasul fin şi cu ochiul format pe afaceri reuşite, Roxana Lider, cunoscută sub numele de Vanessa, a crezut că o magie făcută cu simţ de răspundere în favoarea lui Mutu îi poate aduce o avere. În schimbul a patru ani de glorie asiguraţi în campionatul italian, Vanessa i-ar fi cerut "Briliantului" 50.000 de euro.



Adrian Mutu a fost, la un moment dat, clientul vrăjitoarei Vanessa, care susţine că prin incantaţii şi magii de tot felul, stropite cu sânge de porumbel, l-a adus pe atacantul român în faţa porţii adverse pe care nu o mai perforase cam de mult. Generos, "Briliantul" şi-a plătit datoria imediat după ce, prin cele două goluri ale sale, i-a învins pe cei de la Genoa, şi a virat în contul vrăjitoarei Vanessa 2.000 de euro. Piranda a prins gustul afacerii, crezând că poate "trage" de la Mutu mai mult decât un mărunţiş de câteva miare şi, drept urmare, i-a făcut o propunere pe care o considera irezistibilă: ea, Vanessa, va freca ghiocul neîncetat şi va răsuci cărţile de tarot cu har şi măiestrie pentru ca el, Mutu, să mai reziste, garantat, în elita fotbalului italian încă patru ani.


Ameninţare: «Îl dau în gât»


Preţul pe care fotbalistul român ar fi trebuit să-l plătească pentru asigurarea legăturii mistice dintre celebritate şi persoana sa era de 50.000 de euro. Surse judiciare ne-au dezvăluit că Mutu s-a mulţumit, de data asta, doar cu ce poate să facă el pe teren şi a refuzat categoric să mai contribuie la bunăstarea Vanessei, care, supărată foc, s-a plâns bărbatului ei, aflat în arest. "Dacă nu iau banii de la Mutu, îl dau în gât şi îi iau de la presă!", s-ar fi văicărit piranda omului ei, însă acesta a convins- o să-şi bage minţile în cap şi să nu-l mai "vâneze" pe fotbalist. l

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com