Adi Mutu, Crăciun în Republica Dominicană

Adrian Mutu (32 de ani) e în mare formă. Atacantul român a fost decisiv pentru “căluţii de mare” din Cesena, reuşind golul victoriei în Sicilia, 1-0 la Palermo, într-un meci cu una din fruntaşele din Serie A.


După golul cu Lazio şi “dubla” cu Genoa, “Briliantul” a ajuns la cel de-al patrulea gol stagional în tricoul Cesenei. El a apărut în prim-planul partidei de la Palermo în minutul 63, când a reuşit un gol “nespecific” lui. Mutu, care şi-a obişnuit suporterii cu şuturi de senzaţie, a marcat cu o lovitură de cap, devansându- l în săritură pe ghanezul Afriyie Acquah, după o lovitură de colţ! Adi a fost înlocuit de antrenorul Daniele Arrigoni cu Djokovici, în minutul 79.


Crăciun la 30 de grade Celsius


Atacantul român trage tare pentru a avea parte de Sărbători liniştite. Criticat de fani şi de presa peninsulară, “Briliantul” şi-a revenit la fix şi promite alte goluri care să garanteze Cesenei permanenţa în Serie A. Pe 18 şi 21 decembrie, Cesena va întâlni Interul lui Chivu, respectiv Atalanta. Apoi, până pe 8 ianuarie, chiar în ziua în care românul va împlini 33 de ani, va fi în vacanţă. Mutu va petrece Sărbătorile împreună cu familia lui, acasă la socrii săi, la Santo Domingo, în Republica Dominicană. “Va fi un Crăciun atipic, pentru că temperaturile sunt în jur de 30 de grade, dar sunt obişnuit”, a mărturisit Adrian.


Încă un tatuaj?

Familia Mutu: Maya, Consuelo, Adrian și Adriana (de la stânga)Apropiaţi ai lui Adi au dezvăluit că fotbalistul şi-ar fi făcut un nou tatuaj, al 21-lea, pentru a “sărbători” revenirea sa în formă bună la Cesena. De data asta e vorba de ceva mai sensibil: un desen în zona intimă. Ultima “pictură”, un soare aztec, fusese făcută în octombrie, pentru a marca revenirea la naţională.


Au în plan şi al treilea copil


Într-un interviu acordat Kanal D, Mutu a dezvăluit: “Eu şi Consuelo avem în plan şi al treilea copil, lucrăm intens la asta”.

Adi şi Consuelo, care sunt căsătoriţi de şase ani şi jumătate, au două fetiţe, Adriana Lea (5 ani) şi Maya Vega (3 ani). În vacanţa de Crăciun, “Briliantul” îl va lua şi pe Mario, fiul său de 9 ani, din primul mariaj.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com