Oamenii de fotbal cred în Mutu: "Mai poate fi util echipei naţionale"

Adrian Mutu a declarat într-un interviu acordat GSP TV că mai poate ajuta echipa naţională timp de cîţiva ani, iar oamenii de fotbal îi dau dreptate "Briliantului", pe care îl consideră un jucător indispensabil pentru prima reprezentativă. Citeşte aici declaraţiile lui Mutu!

Mircea LucescuVictor BecaliJean Pădureanu şi George Ogăraru au vorbit pentru DolceSport despre situaţia lui Mutu la Cesena şi despre viitorul jucătorul care pe 8 ianuarie va împlini 33 de ani.





"Cred în talentul lui foarte tare şi cred, aşa cum şi pînă acum am spus-o, jucătorii cînd ajung în jurul vîrstei de 30 de ani, devin altfel de fotbalişti, încep să se gîndească cu foarte mare seriozitate la ce se va întîmpla cu ei. Ultima impresie contează, depinde de modul în care ieşi din fotbal pentru a putea continua în fotbal. De aceea eu consider că Mutu va avea o perioadă foarte bună, doi-trei ani excelenţi", a spus Mircea Lucescu.

"Şi la Fiorentina dacă ar fi rămas, cînd joci cu Juventus sau cu alte echipe mari, nu prea poţi să ieşi în evidenţă. El trebuie să îşi urmărească interesul şi viitorul lui după ce se va lăsa de fotbal", a spus Victor Becali.

"Mutu mai poate fi util, bineînţeles, rămîne o piesă în primul rînd. E greu de lucrat cu el, dar e fotbalist. Şi prefer să ai fotbalişti şi oameni mai dificili în viaţa de toate zilele", a spus Jean Pădureanu.

"Nu e o surpriză pentru nimeni că Mutu este un fotbalist foarte bun. Mă bucur că şi-a revenit la forma de altădată şi sper să ajute echipa naţională", a spus George Ogăraru.

5 goluri în 5 meciuri a marcat Adrian Mutu pentru echipa naţională în 2011

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com