«Briliant» de 100 de... goluri?

Aflat în mare formă la Cesena, Adrian Mutu (32 de ani) poate intra mâine, contra lui Inter Milano (16.00, DigiSport), în clubul select al fotbaliştilor care se pot lăuda că au înscris cel puţin 100 de goluri în puternicul campionat al Italiei.

Anul 2011, care a început cum nu se poate mai prost pentru Adrian Mutu, exclus temporar din lotul Fiorentinei pentru că a părăsit fără aprobarea antrenor u l u i antrenamentul din 5 ianuarie, se poate încheia fericit pentru atacantul român, transferat în vară la Cesena. Ajuns la cota 99 în privinţa golurilor marcate în Serie A (16 la Verona, 18 la Parma, 7 la Juventus, 54 la Fiorentina şi 4 la Cesena), “Briliantul” poate bifa mâine, contra lui Inter Milano, reuşita cu numărul 100 în campionatul Italiei!

Chivu va încerca să-l împiedice

Întâmplarea face ca un român să fie unul din adversarii care vor încerca să-l oprească să înscrie: Cristi Chivu (31 de ani), fundaşul nerazzurrilor. Asta nu l-a împiedicat pe Mutu să fie sigur că va marca şi îşi va ajuta echipa să câştige. “Un pronostic pentru Cesena - Inter? 2-1 pentru noi, cu un gol reuşit de mine. Nu mă interesează cum voi înscrie, important este să o fac şi să mă bucur alături de suporteri”, a declarat “Briliantul” într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

A fost asaltat de copii

Adrian Mutu a fost prezent joi seară la magazinul oficial al Cesenei, unde a discutat cu suporterii şi a împărţit autografe. Atacantul român a fost înconjurat de foarte mulţi copii şi a acceptat bucuros să se pozeze alături de ei.


Îl vor ajuta vrăjitoarele?

Adrian Mutu ar putea fi ajutat să marcheze golul cu numărul 100 în Serie A de vrăjitoarele Mellissa şi Vanessa! Potrivit siteului realitatea.net, atacantul Cesenei ar fi apelat recent la serviciile lor pentru a-şi recâştiga forma de altădată. Cele două femei sunt anchetate în prezent, fiind bănuite că au escrocat mai multe vedete, printre care s-ar număra şi “Briliantul”.

Va avea companie selectă

Dacă va marca, Mutu va deveni coleg cu fotbalişti celebri care au marcat cel puţin o sută de goluri în Serie A, precum Alessandro del Piero (185), Gabriel Batistuta (184), Filippo Inzaghi (155), Christian Vieri (142), Andrei Şevcenko (127), David Trezeguet (123) şi Zlatan Ibrahimovici (103).

Este un «poet blestemat»

Jurnaliştii italieni i-au făcut o caracterizare neobişnuită atacantului român. ”El este Mu, o specie rară, un poet blestemat, un decar aflat foarte aproape de golul 100 în Serie A. El este Adrian Mutu, o mie de vieţi şi două mii de învieri, atât de multă clasă şi atât de puţine realizări”, a scris Gazzetta dello Sport.

Nerazzurrii l-au vrut în 2007

Adrian Mutu s-a transferat de la Dinamo la Inter Milano în iarna lui 2000, dar nu a reuşit să se impună şi a fost cedat după câteva luni la Verona. Şapte ani mai târziu, Inter a încercat să-l cumpere din nou. “Inter a încercat să mă transfere în 2007, dar negocierile au eşuat de puţin”, a declarat Mutu, care putea ajunge pe Giuseppe Meazza în acelaşi timp cu Cristi Chivu!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com