Post negru! » Mutu a luat 4 la ultimul examen al anului

Foarte nervos, egoist şi risipitor, atacantul Cesenei a reintrat în pasa proastă. Cel mai slab la 1-4 cu Atalanta, Adrian a fost criticat dur de presă şi de antrenorul Arrigoni.
Mutu a terminat 2011 în cădere liberă, stricîndu-i Cesenei Sărbătorile. Atacantul român a intrat înpost negru şi a ruinat pe final de an impresia bună oferită după venirea antrenorului Arrigoni.



După "dubla" cu Genoa şi meciul strălucitor de la Palermo, Adrian a revenit în pasa proastă cu Inter (0-1) şi, mai ales miercuri, cu Atalanta (1-4). "A jucat rău, enervînd echipa prin atitudinea sa şi pierzînd o cantitate industrială de mingi", l-a criticat "Il Resto del Carlino". "Iritant, a greşit toate baloanele şi a irosit o mare ocazie de 2-2. A cerut mereu să fie jucat după pauză, a fost servit prompt, iar el s-a încurcat singur. Extrem de nervos, Mutu merita «roşu» pentru cotul dur aplicat lui Peluso", l-a taxat şi "Corriere di Romagna", care i-a acordat nota 4. Cea mai mică!
Nici "Datasport" nu l-a iertat: "N-a existat. La început părea să fie seara sa, dar a redevenit cel de acum două luni, ieşind în evidenţă doar la faultul pentru care a luat numai un avertisment".

"Mutu ştie că a jucat prost. În prima repriză, a pus mereu Atalanta pe contraatac. Rămîne însă important pentru noi şi nu ne putem aştepta să ne salveze mereu" (Daniele Arrigoni, antrenorCesena)

7 dueluri din 17, două driblinguri din 8 încercări, un şut pe poartă, o pasă de gol şi 0 centrări a reuşit Mutu în meciul cu Atalanta

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com