Mutu a pierdut meciul cu fosta sa echipă, Inter

Adrian Mutu a ratat şansa de a marca al 100-lea său gol în Serie A chiar împotriva lui Inter Milano, prima sa echipă din campionatul Italiei.



Atacantul român a fost azi cel mai periculos jucător al Cesenei, ratând câteva bune ocazii în meciul pierdut de "căluţii de mare" pe teren propriu, scor 0-1.

Atacantul roman a fost izolat in atacul celor de la Cesena pe durata primelor 45 de minute si s-a intalnit destul de rar cu balonul.


Mutu s-a aflat totusi in mijlocul unei faze controversate in finalul primei reprize, cand a cerut penalty dupa un duel cu Lucio, dar arbitrul a lasat jocul sa continue.


Mutu a pus presiune pe Inter in permanenta, insa nu a primit baloane utile din partea colegilor sai.
Dacă ar fi reuşit să marcheze, Mutu ar fi intrat într-un club select al jucătorilor cu cel puţin 100 de goluri înscrise în Serie A, alături de nume grele precum Alessandro del Piero (185), Gabriel Batistuta (184), Filippo Inzaghi (155), Christian Vieri (142), Andrei Şevcenko (127), David Trezeguet (123) şi Zlatan Ibrahimovici (103).
N-a fost să fie contra celor de la Inter, însă "Briliantul" ar putea să treacă de această barieră în partida de miercuri cu Atalanta, ultimul meci oficial al Cesenei în 2011. "El este Mutu, o specie rară, un poet blestemat, un decar aflat foarte aproape de golul 100 în Serie A", a scris ziarul italian Gazzetta dello Sport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com